keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Teddykarhujen huviretki

Huh hellettä..sanon minä! Mutta ihanaahan tämä on .Kohta on taas talvi ja kylmää ,niin nautin ja ahmin aurinkoa ja valoa. Olen "kesäihminen" niin kuin meidän 5-vuotias tyttö sanoo :D

Me tehtiin tytöille pikkunen maja pihalle, kun leikkimökki oli päivällä kuin sauna. Samalla voi mennä ötököitä piiloon. Me ollaan köllötelty majassa ja oltu retkellä. Tehty käpyhiiriä..männynkäpy+koivunlehdet :D


Olen monta vuotta miettinyt että mitä tekisin verhoille jotka minulla oli lapsena omassa huoneessa. Nyt se sitten välähti! "Teddykarhujen huviretki"-kangas on mieluinen piknik-alusta, Taidetaan ottaa se rannalle seuraavan kerran. Ei olla jaksettu lähteä mihinkään näin kuumalla. Lapsille pikku allas laitettu, Siinä on uitu paljon meidän ja naapurin lapset.

Pihalla ollaan saatu paljon näkyvää aikaan. Odotan että pääsen yhdestä lempparista posteileen. Pikku juttu..mutta ollut kesken kauan..kohta valmis ;)

4 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Ihana kangas. :) Ja muutenkin loistava paikka viettää hellepäivää. Täytyykin hommata noita verhoja (miksi noita sanotaankaan) parikin kappaletta, toinen pihalle ja toinen omaan makkariin. Ja tuo vene tuolla taustalla lasten leikkipaikan yhteydessä kiinnitti huomioni. Aivan ihana!

Heidi kirjoitti...

Miia: Kiitos, niin minustakin. Tuo katoshässäkkä on Ikean lasten osastolta ja ollut meidän nuorimmaisen sängyn päällä. Huone meni ahtaaksi ja ollut varastossa ja poimin nyt sen helteiden ajaksi ulos. Meillä on terassilla kans puusohvan päällä sellanen perus valkonen hyttyskatos...mun omia päivä köllötyksiä varten tai jos haluaa rauhassa lukea uuttaa sisustus lehteä :) Ikeasta sekin mutta taitaa niitä olla jossain halpakaupoissakin.

Hmmm..täytyypä tehdä postaus tosta meidän leikkipaikasta.

Niina kirjoitti...

Löysin ihanan blogisi ja jään lukijaksi!!
Upea talo teillä ja ihania juttuja jokapuolella!! <3
Tykkään kans tuosta merihenkisestä tyylistä kovasti!:)

Heidi kirjoitti...

Niina: Tervetuloa mukaan ;) Sitä on kait haaveilija luonne kun ympärille meriteema luo :D