torstai 30. kesäkuuta 2011

Taas on ollut touhun täyteinen päivä. Kädet maalitahroja täynnä nytkin.

Minulle tuli kyselyjä meidän tyttöjen leikkipaikasta. Sitä on aina pikku hiljaa laitettu kaiken muun kanssa yhtä aikaa.

 Halusin tietty lapsille hiekkalaatikon, mutta olin kuullut vanhemmilta joilla jo isoja lapsia, että hiekkalaatikko jää niin äkkiä tyhjäksi, kun lapset eivät enää siellä leiki kun ovat isoja. Toinen haave oli vanha vene pihalle ja siihen kukkia tai kasvimaa niin kuin meidän mökillä. Tässä nyt yhdityy se hiekkalaatikko ja  minulle silmänruokaa. Ehkä sitten joskus kun tytöt ovat isoja voisin jotakin muuta tuon ympärille laittaa, mutta turhaa miettiä nyt sillä siihen on vielä niin kauan aikaa.Vene on kierrätyskeskuksesta Kyllästin sen ja se hinattiin ennen nurmikon tekoa paikalleen. Ihanasti se vanhalle tervaveneelle tuoksuu. Mies teki maston rautaputkesta. Ja purje on terassille tarkoitettu katos (mikä se nyt on nimeltäää???). Merirosvolippu on jo kärsinyt pitäisi tehdä uusi.Viirinauha on kans tilauksessa.

Sen toisessa päässä on matkustuspaikka ja välillä minun vantipaikka. Toiseen päähän tehtiin vasta leluille laatikko...niitä kun piisaa ulkonakin! Saa sinne nakella päivän päätteeksi. Mietinnässä millä peittää ruma levy mistä se on tehty.

Ensin oli tarkoitus että hiekkalaatikko on laivan sisällä, mutta sitten se idea paisu ja se olikin laiva joka on ajanut karille siekkalaguuniin. Sitä kiertää reunuskivet. Ja porttia vartioi "Kerttu ja Perttu" leppäkerttupariskuta :D

Silta tehtiin tänä kesänä kun meidän 2,5 vuotias huusi aina kun ei päässyt siskon perässä laivaan. Silta odottaisi terassiöljyä. Tyttöjen leikkejä ei haittaa onko ne ruskeat vai vihreät :) Mutta itseäni varten taidan joku ilta ne vielä  käsitellä.


Ihanaa on viikonloppu edessä ja saadaan  olla koko perhe kotona...yhdessä!

Moni on jo liittynyt lukijaksi. Olisi mukava tietää ketä täällä käy, niin laittakaapa kommenttilaatikkoon muisto käynnistänne :)

Hyvää viikonloppua!


3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Hieno idea!!! Kuinkahan helposti noita vanhoja veneitä löytäisi kierrätyskeskuksista tms... Jotain samanlaista ideaa olen meidänkin pihalle miettinyt, siis hiekkalaatikon sijaan joku leikkipaikka.

Heidi kirjoitti...

Anne: Ainakin täällä meilläpäin sai hakea. Mutta se sitten se tuli yllättäen kohdalle. Voihan tollasen vanhan romun (lue aarteen)joku ihan ilmasinkin antaa. Anne onki sulla oma blogi kun yritin tulla vastavierailulle niin tosta kommettilootasta en päässyt?

mansardikaton alla kirjoitti...

Onpa tosi kiva idea. Olen yrittänyt lämmitellä miestä rakentaman meille puisen auton pihalle, mutta tuollainen venekin olisi varmasti kiva lapsista. Näyttää hienolta!