tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kesäisiä askarteluja

Ihanaa ,taas tarkenee! Ihan erilaista ulkoilla lasten kanssa kun on lämmintä. Tai siis me melkein asutaan pihalla tämän päivän kaltaisina päivinä. Päikkärit nukutaan sisällä ja tuuletin pörinällään tuudittaa uneen pienemmän sisällä :)Askartelin tuossa yksi päivä... . mies teki valuja betonista ja siitä jäi ylimääräistä. Olin odottanut että saan kyseisesta materiaalia käyttää askartelu juttuihin. Painot pöytäliinaan syntyivät kun jääpalamuottiin laitettiin massa ja tökättiin rautalanka koukuksi ja sitten vanha verhonipsu kiinni. Tykkään ulkonakin käyttää pöytäliinaa. Siihen on taas tänään kaadettu mehut. Mutta onneksi pyykki kesällä kuivaa nopeasti. Nyt se pyysy tuulisellaki säällä paikoillaan.Sitten noitä raparperinlehtikulhoja ja laattamallia tuli kans tehtyä itselle ja lahjaksi. Paikkaa hakevat vielä. Tykkään kovasti.
 Maalaamaan en ole vielä päässyt. Nautittiin lasten kanssa lämpimästä säästä koko päivä yhdessä ulkona puuhaten. Lasten laitettua nukkumaan öljysin terassin. Iso urakka mutta kyllä ilme muuttui. jospa sitä vielä tällä viikolla kerkeäisi maalaamaanki..toivottavasti!


1 kommentti:

Madison kirjoitti...

Onpas kivat itsetehdyt painot, sievät. uusi parvekkeen ilme aivan ihana, sohvalle verhojen suojaan olisi kiva käpertyä lukemaan. :)