torstai 15. marraskuuta 2012

Näkyy tähtiä...Hei vaan taas...pitkästä aikaa. Me ollaan sairasteltu ihan koko syksy. Veto on ollut pois ja blogin päivittämiseen ei ole ollut voimia. 

Ootte olleet mielessä <3

Jokin aika sitten...vasta... saimme yläkertaan sähköt! Muutimme vappuna makuuhuoneet ylös, mutta valoa on saatu vain jatkoroikalla ja jalkalampuilla :D Alkoi jo olemaan niin pimeää. Yläkerta on nyt kylpyhuonetta vailla valmis. Katsotaan milloin on sen tekemisen aika.


Ystäväni laittoi myyntiin tämän kuvassa olevan lipaston. Hän on itse sen maalannut ja tuunannut. Ihanan harmaa <3 Nupit ovat samat kuin koulupöydässä <3 Esikoinen siihen ihastui ja lipasto muutti hänen huoneeseensa. Pitkään oli jokin lipasto hankintalistalla ja tähän me tytöt ihastuttiin <3 
Kivasti käy 3€ kirppari maton kanssa yhteen värit!


 
 

Laitettiin vanhaan lasipurkkiin jouluvalot, yövaloksi.
Nuo kivat pikku rottinkituolit on muutaman vuoden vahna kirppari löytö, 50centtiä kappale. Maali päälle ja ovat barbileikeissä aina käytössä :) Ja minusta kauniit koriste-esineenäkin.


Tädiltä saatu kaunis kortti pääsi kehyksiin <3 

Balleriinakehys kans kirpparilta 6vee lahjaksi

Hiljalleen alkaa tänne Villa Poutapilveenkin saapua jouluinen tunnelma. 
Ystävä jolta ostin tuon ihastuttavan lipaston, teki meidän tytöille lahjaksi viime jouluna pinkit joulusukat <3 Tähdistä tykkää hänkin :D

3 kommenttia:

Amalia kirjoitti...

Meidän tyttö on sanonutkin, että teidän neiti on ollu monesti kipee. "Koputtaa puuta", kun meillä ei oo sairasteltu.
Missä kirppiksellä käyt?

Mia -Willa Oliviasta kirjoitti...

Ihania kuvia!
Toivottavsti on alkanut jo helpottamaan!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana blogi! Niin upea ja herttainen koti teillä, ihastuttavia huonekaluja ja kauniita sisustusjuttuja. Ihan hullaannuin ja kerralla luin koko blogin läpi! Toivottavasti jaksat pian kirjoitella kuulumisianne.:)

Inka