perjantai 23. elokuuta 2013

Ruusunen herää unestaan ....

Hei vaan, hetken jo ajattelin että kehtaako enää tänne kirjoittaa. Kovin pitkän tauon jälkeen. Aloitin työt ja arjen pyöritys hieman erilaista täällä meillä nyt.

Edelleenkin meillä on aina monta rautaa tulessa :) Jotain tuunauksia on taas tullut tehtyä, ehkä myöhemmin niistä lisää.

Näpsin kuvia meidän yläkerrasta. Sieltähän puuttuu edelleen ne kuuluisat "viimeiset listat". Sisustuskin on melko "karvalakki mallia" :) Liian vanhaa? ehkä ja liian vaaleaa?. Jotain väriä kaipaisi, mutta mitä??? Innostuin tässä yks päivä ompelemaan pitkästä aikaa. Sisusta Tildan tapaan kirjassa on ihania juttuja.Mielessäni on pyörinyt pitkään tuo pyöreä tyyny. Kärsivällisyyteni ei kuitenkaan riittänyt tuon ruusun kirjomiseen ja näin talvea kohti mennessä keksin sitten jotain muuta. Aplikoin siihen tähden. Oli helppo tehdä. Näissä Tilda kirjoissa on niin hyvät ohjeet!


Tein heti monta :) 

Kuvassa oleva sohva on muuten myynnissä jos jotain kiinnostaa :) Halvalla lähtee uuden tieltä(kunhan saan miehen raahattua Ikeaan :D )

Tässä yks mööpeli jonka pelastin kaverin pihalta. Pulpetti pöytä siitä oli jo keretty laittaa moottorisahalla palasiksi. Tämä tuoli siellä yksin orpona sateessa. Toin sen kotiin :D
Pika ensiapua se sai hirsiseinän petsistä...ei aina kuitenkaan kaikkea valkoiseksi ;)
Yläkerran olohuoneesta se löysi paikan näin ensi hätään.

Huomenna kivaa tiedossa hyvän ystävän kanssa. Lähdetään ilman lapsia tänne

Mitähän ihanaa sieltä taas löytyykään.Tyhjin käsin en takaisin tule....se on varma :D

ps. Viksalen blogin ulkomuotoa tässä kun kerkeä. Nyt se voi välillä olla sekaisin. Pahoittelen.

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Voi kiva kun oon takasin :) Ihanan näköstä ai että <3 Mukavaa päivää tuonne ihanaan puotiin :)

Heidi kirjoitti...

Kiitos Jonna :) Mukava päivä tulee :) Ootko ite käyny tuolla? Ihana kattava valikoima greengatea ym ym <3 <3 <3