perjantai 5. lokakuuta 2012

Kulkuri on on saapunut kotiin

 On jäänyt teille kertomatta yks tämmönen karvanen juttu :D Luppakorvainen kani siis.
Elvis on sen nimi... nimi oli jo tullessaan. Se tuli meille juhannuksen aikaan hoitoon ja jäikin meille loppuelämän kotiin. Tämä on sen 4. koti. Elvis on 2 vuotta kohta...kait? :( ...pikku kulkuri on saanut kodin. . Tai onko tämä joku leijonaluppa?
Pönttöuunin lämmössä on mukanva köllötellä :)


Hiiiop...pääsisköhän tonne? :) "Pupu meni piiloon, huus sai sai.......nyt se hyppää ai jai ai" :D Laulaa meidän 3vee muskarissa ja kotona :D
*lurps*minä tykkään sinusta <3

Syksyisää viikonloppua!

-Pauliina-

8 kommenttia:

Helinä kirjoitti...

Mie en muista oon tainnutkaan vielä kommentoida, mutta nyt sen teen. Ihana luppakorva teillä!! Toivotaan lämpöisää jatkoa hälle.

Teidän koti on kyllä tosi kiva. Jaksamista loppuunlaitolle. Tai no milloin se remontoiminen muka loppuis omakotitaloissa.. :)

Mukavaa viikonloppua myös sinne.

Heidi kirjoitti...

Kivan kun piipahdit <3 Pitää tulla vastavierailulle :)

Tuija kirjoitti...

Ihana karvakami teillä, ja oikein ELVIS <3

-Tuija-

Lovviisa kirjoitti...

Lupsakka kaveri...Pönttöuunin kylessä voisin minäkin köllötellä :)

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Voi miten suloinen sydäntevaltaaja <3 Hurjan monta kotia on raukka jo ehtinyt nähdä. Eikö tuo syö sähköjohtoja, voiko sitä pitää sisätiloissa ihan vapaasti irrallaan? nimim. kaneista mitään tietämätön

Miia kirjoitti...

Ihana pupunen :)

Heidi kirjoitti...

Tiina : Elvis asustaa meidän lämpimässä varasto\askerteluhuoneessa. Tuomme sen sisälle useasti pomppimaan. Muuten se päästetään joka päivä omaan sisäaitaukseen pomppimaan. Antaa kyllä sähköjohtojen olla kun on sisällä. Mutta varmuuden vuoksi nostan pois tieltä.:)

Minttu / Saa kurkistaa blogi kirjoitti...

Aivan ihana! :)