tiistai 7. tammikuuta 2014

Tähtisäteiden häikesevää vuotta 2014 !
Hyvää Uutta Vuotta 2014 !

Hei vaan :) Olen minä vielä täällä :)  Kamera on jäänyt pölyttymään tai ainakaan sillä ei sisustuskuvia ole otettu...arkinen kaaos aina vaan...varmaan niin ku monessa lapsiperheessä.

Viimeksi oli puhetta että kaipailin lisää väriä yläkertaan. Mutta kuinkas kävikään...joulun aikaan sain monta vuotta haaveilemani sohvan.

" The blogi sohvahan" se siinä :D
 Väri vanha tuttu :D 

Unelma lapsi perheen sohva. Halpa ja lisäksi konepestävät päälliset. Pahimpiin tahroihin gloriittia. Päällisen saa sopu hintaan uuden jos väri ei enää miellytä. Tykkään! Ja tosi hyvä istua! Että ei ihan turhaan ole suosittu  ;)

 Tuo tähti peitto on alennus löytö -50%.( GG)  


Yläkerran aula on näissä kuvissa kyseessä. Iso avara tila. Sisustus on vieläkin kovin vaiheessa...mutta pikku hiljaa siitä tulee meidännäkoinen...jotain vanhaa ja jotain uutta ja tietysti itte tehtyä ja tuunattua.
Minä en tee kalliita ostoksia. Kärkyn aleja ja Toria ja Huuto Nettiä sekä kirpputoreja. Sen tietää kun "se oikea romu" osuu silmiin :)


Matkalaukkuja alkaa jo olla muutama :) Aina kun hinta on kohdillaan, niitä en voi vastustaa !
Tämä laukku vanhus kätkee sisäänsä legoja. Näillä on mieheni rakennellut lapsena ja kyllä näillä meidän tytötkin mielellään vielä leikkii! Laukku on tarpeeksi korkea, että tärkeät rakennelmat voi sinne laittaa talteen ja kansi päälle. Sen paikka on olohuoneen pöydän alla. Osaavat lapset itse ottaa ja sinne takaisin laittaa.


 Vanhaa pesukomuuttia on haaveillut aina <3
Tästä oli aluksi tarkoitus tehdä yläkerran kylpyhuoneen pesuallas, mutta kiva minusta tuossa hirsiseinää vasten. Vetolaatikko kaipaisi vielä nuppia( kyllä se mieleinen vielä löytyy).

Meillä on näitä Ikean valaisimia 4 kpl. Tykkään tuunailla niitä erinäköisiksi.Tässä ei nyt muuta erikoisempaa , kun euron kirppari löydös hepan laitoin vaan tohon jalan päälle. Sen voi sitten ottaa pois kun kyllästyttää. Täällä yksi vanhoilla kirjoilla tuunattu samanlainen valaisin.

Tuo Hirsiseinä on mun suosikki <3 Se on tota uutta sohvaa vasta päätä.

 Miehen kaatamat puut, itte sahalla hirreksi tehdyt ja koti pihalla viimeistelty. Minä ne petsasin ja töpöttelin pellavanauhat. 

Siinä on mukava nyt istuskella <3

Toivotaan lunta , niin saadaan valoa tanne piemeyteen !

Hyvää Uutta Vuotta 2014

3 kommenttia:

Rilla kirjoitti...

Piti tulla heti kurkistamaan teidän legosäilytysratkaisua :) Kertakaikkisen ihana! Ja uskomattoman tilava myös! Enää ei puutu kuin se täydellinen matkis. Tai kaksi... ;)

Heidi kirjoitti...

Onnea matkiksen metsästykseen :) Eiköhän se jostain löydy :)

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Kyllä teillä on nättiä ja ideoita sinulla riittää vaikka muille jakaa!