torstai 2. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän höpinöitä

 

Ei olla varmaan ainoat joille alkaisi jo nämä pakkaset riittämään! Onneksi kuitenkin sisällä lämmintä! Kakluunissa tuleekin nyt ainakin joka toinen päivä poltettua puita. Pannuhuoneessa kans poltetaan puita...sähkö niin kovin kallista. Erittäin hyvin lämmittää pelkästään tuo kakluunikin. Se kun on muurattu vanhalla kunnon tyylillä...kehui meillä käynyt nuohooja :)

Meillä polttopuut säilytetään  sisällä tuossa rottinkikorissa, ostettiin Bildemasta viime talvena. Ihan hyvin kestänyt...kun rautalangalla on vahvistettu sankoja.

Mulla on täällä viikonloppu siivous jo aloitettu. Raivaus meneillään :) Lapset lähtee kohta mummon kanssa leipomaan , niin saan enemmän aikaan. Meidän tytöillä  kun leikit ei millään pysy omassa huoneessa. Huomenna haaveena päästä IHAN OIKEESTI siivoamaan :)

Meno alkaa olemaan melko villi kun ei olla kunnolla ulkoiltu! Koti just sen näköinen, että tääll on majailtu päivä tolkulla :)  -30'c nyt parhaillaanki! Huomiseksi säätiedotuksen mukaan vielä samanlaista :(

Pakkaspäivän jatkoja sinne :)

5 kommenttia:

K kirjoitti...

Ihana kakluuni. Ja tuo teidän tiiliseinä on kyllä upea!
Pakkaset saisi munkin puolesta jo loppua...
Kivaa loppu viikkoa!
-k-

Heidi kirjoitti...

-k- : Kiitos, ollaan kyllä ittenkin oltu tyytyväisiä kakluuniin ja tiiliseinään..vaikkakin hetkisen tuli mietittyä tuota tiiliseinää...mutta kun sen valmiina näin niin ei oo kaduttanut. Viikonloppuja myös sinne :)

Tuija kirjoitti...

Kakluuni on kyllä tosi hieno. Haluaisin myös, mutta ei taida sopia meidän nykyisen takan paikalle. Tai ainakin silmä vaatis paljon totuttelua, sen verran olis takoilla koko eroa....

Mukavia pakkaspäivien siivoushetkiä!

-Tuija-

Minttu kirjoitti...

Ihana on tuo teidän kakluuni! ♥

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Uhhuhh, onpa teillä kylmä! Täällä kymmenisen astetta vähemmän pakkasta. Onneksi on tulisijoja ja voi olla sisällä lämpimässä.

Mukavaa loppuviikkoa!