perjantai 3. helmikuuta 2012

Ammeen hana saapui!

Muistatte kun kerroin löytäneeni kauan haaveilemani leijonantassuammeen?

Tänään saapui kotiovelle, siihen tilattu ammesuihkuhana ja sille kaveriksi käsienpesualtaan hana(...kylläkin nyt jännätään että onko se pesukomuutti liian iso :/ )
 
Ne ovat täydelliset <3


Ammehana tulee seinään keskelle ammetta. Eikö ole söpis tuo käsisuihku ja sen pidike?
Siro tuo käsisuihku. Meille ei tule korkealle kiinnitettävää suihkua ollenkaan. Tämä kylpyhuone tulee nautiskeluun ja fiilistelyy....sinne  vaan vielä piiiiiitkä matka :)
Nämä on tilattu täältä. Vielä kun olivat tarjouksessa sopivasti. Toimitus muutamassa päivässä kotiovelle. Ei voi moittia!

Meillä oli aamulla -32 pakkasta.Esikoinen jäi eskarista kotia. Hulinaa on ollut!

Reipasta viikonlopun alkua!

Uusia lukijoita on klikkautunut lisää kivaa tahtia, tervetuloa mukaan! Ja Kiitos kun jaksatte kommentoida mun höpinöitä :)

Lämmittävin terveisin:
-Pauliina-

10 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Siis aivan uskomattoman ihanat! Mistä noi on? Nam :) Täällä vähän vähempi pakkasta kuin teillä, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin. Hrr... Hyvää viikonloppua!

Heidi kirjoitti...

Tiina: Kiitos, olen niiin tyytyväinen ostokseen...kun jännäsin nettikauppa tilausta. Viimeisen kuvan alla linkki siihen nettikauppaan josta ostettiin noi.

Viikonloppuja myös sinne!

Iida Emilia kirjoitti...

Heippa! Tupsahdin vastavierailulle, ja ihastuin kovasti :) Aivan unelmatalo teillä. Tassuammeet, ja kakluunit ja kaikki <3 ( Tästä ei mun talokuume kyllä helpota ;).

Meilläkin pakkasta oli -25...hrrr. Saisi jo riittää :/

Mukavaa viikonloppua teille, ja tsemppejä yläkerran remppaan! Jäämpä seurailemaan touhujanne. Ihanasti olette vanhaan tyyliin laitelleet taloa. Nuo hanat on täydelliset!

Iida Emilia kirjoitti...

Musta tuntuu muuten, että olen täällä joskus ennenkin vieraillut...

Heidi kirjoitti...

Kiitos, Iida Emilia <3 Tervetuloa mukaan seuraamaan meidän tätä hulabaloota :D joo-o..voi olla että oot mun vanhassa blogissa joskus vieraillut ;)...tai sitten joskus tässä uudessa :)¨

Vanhaa tyyliä ne ei kaikki ymmärrä...tytön kaveri jonka koti on sisustettu täysin todella moderniski...nauraa aina kuinka hassu takka meillä on ja miksi meillä on niin vanhaa romua :D

-Pauliina-

Riikka kirjoitti...

Hei ! mieki löysin tänne jonkun sun kommentin kautta jostain blogista. Ihanaa taloa asustelette :) ja mikä ihana amme eteisessä ;)))
ei ihme että tytön kaverit naureskelee :))
Kivaa sunnuntain jatkoa :)

K kirjoitti...

Oi, todellakin aivan ihanat.
Onneksi tuo kovin pakkanen on vähän hellittänyt!
-k-

Heidi kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne ja tervetuloa mukaan Riikka...amme on jo siirretty varastoon :D

Iida Emilia kirjoitti...

Hih, ihanaa vanhaa rojua ;)
Meilläkin joskus joku tyttöjen kaveri katseli suu ammollaan meidän kotia, ja totesi, että teilläpä vasta onkin ihmeellinen koti ;D

Johanna kirjoitti...

Uskomattoman ihanat hanat ja tassuamme on kuin unelma.