maanantai 5. joulukuuta 2011

joulukuun 5. luukku
Hyvät yöunet takana ja taas pirteänä uuteen viikkoon! Eilinen päivä oli niiiin laiska, että tänään heti aamusta oli ryhdyttävä toimeen ja paikat kuntoon huomista pyhää varten! Olen fiilistellyt ja kuunnellut tietokoneelta jouluradioita( jouluradio.fi)...suosittelen! "Pönttiksessä" tuli..kaakeliuuni vai kakluuni tai pönttöuuni :) mikä on se virallinen nimi?

Hain tontin perältä yhen pikku kuusen maljakkoon ja koristeeksi viime vuotiset tekeleeni..kärpässienet :)


Tässä kuvaa meidän olohuoneen seinästä. Se on tehty aidoista vanhoista purkutiilistä. Muurari meinas kun kuvaa näytin että..ihan saa ruman tehdä :) Mutta seinä on meidän mielestä se jokin juttu meidän kodin olohuoneessa(tupakeittiössä). Pianon päälle hakusessa taulut...pari idistä jo muhinut vuosia mut en ole saanut aikaiseksi toteuttaa. Seinään en halua tehdä reikiä vaan jokin kisko kattoon ja taulut siihen siimalla tai ketjulla..hmmm...

Huomenna meillä katsotaan perinteisesti linnanjuhlia telkkarista.

Lunta vihdoin sataa täällä meillä Oulunseudulla! Pysyisipä se maassa!!

Pirteää alkanutta viikkoa!

6 kommenttia:

Mia kirjoitti...

Piti heti tulla tänne kurkkimaan! Kääk, että teillä on ihana takka!! Oisin niin halunnut pyöreän, mutta oli niin arvokas, että päädyttiin muuhun ja vähän harmittaa.. Takkaa kun ei niin vaan vaihdetakaan.:)

Heidi kirjoitti...

Christina: Silloin kun me alettiin rakentamaan niin haluttiin kumpikin toi takka! Niitä ei ollut juuri markkinoilla ja jos oli niin hirmuisen kalliita! Niimpä se teetettiin. Luukku oli kallein kun haluttiin että nykyy valakia :) Kiva kun löysit tänne uuteen blogiini :)

TiinaK kirjoitti...

VOih tuo tiiliseinä on kerrassaan aivan ihana!

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Kyllä tuo on pönttöuuni! :) Ihanan näköistä. Kivaa viikon alkua sinne, Linnan juhlia ootellessa :)

Minttu kirjoitti...

Voi kuinka kaunis tiiliseinä! Ja purkutiilistä, VAU!
Minäkin tykkään noista pönttöuuneista, sellaisen haluaisin omaankin kotiin.
Hyvää Itsenäisyyspäivää Sinulle!

Heidi kirjoitti...

Kiitos. Tiina, TiinaK. ja Minttu.