keskiviikko 7. joulukuuta 2011

joulukuun 7.Tänään joulukalenterista tuli taas itte tehtyä :) Ei sen kummosempaa kuin tuunattuja kiiltokuvia...tai siis pakkauksessa luki kiiltokuvia, mutta olivatkin tarroja...nykyaikaistettujakiiltokuvia kait :) Liimasin pahville ja laitoin kiiltoliimaa...neulalla reikä ja kiiltävää lankaa. Vaikka vaan tommoset
niin meidän prinsessat kyllä aamulla taas kiljahtelivat onnellisina tontun tuomisista :)


Tässä taas kuva meidän vitriini kaapista. Olohuonen ja keittiön välillä.Virittelin valot tonne päälle. Ovat todella kivat illalla.Maalarinteipillä kiinni vaan. Ostin viime viikolla kaapin oviin kangasta. Olisi kiva saada nuo eriparise kipot ja kupit piiloon :) Saapa nähdä saisinko ne tällä viikolla tehtyä.Tulisi harmoonisempi tunnelma.
Järkkäilin tässä yksi päivä kaappiin, mun askartelu-ja ompelukirjojaja muita mitä tarvii olla esillä. Eivät meinanneet pysyä pystyssä, niin laitoin kirpparilta löytyneen raskaan vanhan silitysraudan pitämään niitä pystyssä..hyvin pysyy :)

Ihanaa kun me saatiin tänne vihdoin lunta. Oli ihan erimeininki ulkoilla kuopuksen kanssa nyt aamu päivällä :) Nyt pitää väsynyt ulkoilija lähteä laittamaan päiväunille ja alkaa valmistelemaan välipalaa eskarista palaavalle. Jotain kivaa askartelua lupasin että tehdään eskarilaisen kanssa kun pikkusisko nukkuu:)

Mukavaa päivää sinne teille :)

3 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Kivannäköistä. Tännekin satoi vähän lunta, on niin eri näköstä heti. Hauska kirjatuki sulla! :D

Minttu kirjoitti...

Meilläkin on jo lunta!
Kauniit vitriinit, ja hieno radio vitriinin päällä, mahtaako toimia?
Papallani oli aikoinaan samanlainen.

Heidi kirjoitti...

Tiina: Eikö olekkin mahtavaa kun valkoinen maa!
Minttu:Kiitos, tykkään itse myös kovasti. Radio on toimiva. Saimme sen lahjaksi kunnostettuna. Se saa paremman paikan,kunhan saamme yläkerrasta lisää huoneita käyttöömme. Mahtava nostalginen ääni siinä :)