perjantai 2. joulukuuta 2011

Joulukuun 3.
Pitää teille näyttää meidän viime joulun hitti :) Tehtiin joulukuun alussa tällänen piparkakkutalo meidän tytöille. Minä piirsin ja tytöt väritti. Meinasi käydä niin että oli kaikkia joululahjojakin parempi tämä talo. Talossa leikittiin vielä kun lumet olivat sulaneet ja aurinko lämmitti...mutta kyllä harmitti se laittaa pois...ei mahtunut varastoo :( Sinne piirrettiin ihan laitas hyllyt ja kaikki, pilkkuastioineen...niisk. Jostakin pitäis nyt bongata näin iso laatikko taas :)


Lattialla oli pikkunen matto ja tyynyt olivat tuolit...taidettiin siellä yhden päikkäritkin nukkua :D Hauskin juttu oli kun isompi tytöistämme mahtui juuri ja juuri seisomaan talossa niin tehtiin hänelle oma kurkistusluukku :)

Leppoisaa lauantaita ja tervetuloa mukaan uudet lukijat! Mukava kun jätätte merkiksi käynnistänne kommettia...että en täällä ihan itsekseni höpöttele :D

3 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kertakaikkisen ihana mökki <3

-Tuija-

Miia kirjoitti...

Mahtava idea! Et sinä itseksesi höpöttele, ei vaan tule jätettyä kommenttia juuri mihinkään nykyisin, kun aikaa on niin vähän tähän blogienkin lukemiseen. Minkähänlainen elämänmuutos pitäisi tehdä, että tämä rumba rauhoittuisi... :)

kisu kirjoitti...

Tuo on kyllä hieno idea! Ja ihania joulu juttuja olet laitellut, täytyykin tulla kurkistelemaan mitä ihanaa vielä keksitkään.

Hyvää viikonloppua!
-kisu-