perjantai 9. joulukuuta 2011

9. joulukuuta

Huh..kiire päivä..nyt vasta kerkesin koneelle istahtaan ja joulukalenterin 9. luukun tekeen :) On ollut eskarilaisen joulujuhlaa ja balettiin kuskausta. No onneksi nyt on perjantai ja mieskin saatu kotia töistä.Viikonlopun koko pesue kasassa...se on meille luksusta!

Tein viime vuonna tuon yläkuvassa olevan tyynyn. Greengaten keittiöpyyhkeestä ja perus punaruutu kankaasta ,jota minulla on aina pikku pala kangaskaapissani. Keittiöpyyhe riitti kahteen isompaan tyynyyn kun ratkoin ja aukasin reunat ja silitin..ja jäi askarteluunkin vielä. Säästyi ehkä 30€.... kun vastaavanlainen tyyny on mallistossa, josta mallia otin.Tykkään niin tuosta kangas kuosista!

Tilkkupeite on toinen tilkkuompelu kokeilu minulle. Se on tehty tänä syksynä..tai no... vanu vielä puuttuu välistä ,kun aina se veättää kieroon :(  Se on kuitenkin ollut jo käytössä. Meillä on pakko olla aina joku suoja sohvassa...säilyy paremmin puhtaana lapsilta :) Vaikkakin sohvakin joutuu heti vaihtoon kun olohuone muuttaa yläkertaan ja telkkari myös!


Meillä on aina paljon tyynyjä olohuoneessa. Aamulla ennen eskariin lähtöä katsotaan aamun pikkukakkonen ja nyt näin joulunaikaan tietysti joulukalenteri ja tonttu Toljanteri...niiin ihana! Bambi-tyyny on vanha, sellaisen keittiönaulakon eteen tuleva verho, josta ompelin sohvalle jouluisen "köllöttely-tyynyn". On kokemusta ,että on niin pehmeä, että hyvin illalla nukantaa sohvalle jos jää telkkaria katsomaan tai lukemaan sohvalle

Hyvää viikonloppua! Taidankin vaihtaa rennot kotivaatteet päälle ja villasukat jalkaan..ja ottaa salassa oman salmiakkipussin ja sohvalle lukemaan..uusi sisustusaiheinen kirja tuli postista viime viikolla, kun tilasin sen :)
-Pauliina-

5 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Oi, hieno tyynypäällinen! Tosiaan noin saa paljon halvemmalla tehtyä samanlaisia kuin malliston törkeän kalliit. Itseltäkin pari GG keittiöpyyhe/koriliina -tyynynpäällistä löytyy :) Mukavaa viikonloppua!

H / Lumimäellä kirjoitti...

Siis aivan huippuihana tuo Bambityyny!!! <3

Heidi kirjoitti...

Tiina: Viikonloppuja myös sinne :)
HoO: Kiitos, se on varmaan tuo kangas ja kirjailu 40 vuotta vanha ellei 50 vuotta..tosi hyvässä kunnossa :) Tärkeä historia sillä<3

Mia kirjoitti...

Ihana tuo bambi tyyny!!
Mulla on samaiset pyyhkeet ostettu, ihan tarkoituksena tehdä tyynynpäälliset. Tuntuu vaan, ettei nykyisin ehdi kuin ihan pakolliset! =)

Heidi kirjoitti...

Christina: Niinhän se on välillä että vaan ne pakolliset kerkee tekeen..ja sitten kun innostuu ompelee ja askarteleen niin koko talo on saatu sillä aikaa ihan sekaisin :)