tiistai 27. syyskuuta 2011

Potuttaa.. nyt jo vähemmän :)

Mua on viime aikoina potuttanut. En tiedä mikä on.Väsyttää. Ei kait tämä itse rakentaminen aina niin herkkua ole. Vaikkakin todellakin voiton puolella ollaan...vielä se yläkerta. Itse ollaan kaikki tehty...siis kaikki! Meillä on perinteinen työjako. Miesten ja naisten hommat...mun raksataidot kun on mitä on ja jonkun pienten lasten kanssa todella haastavaa jos kummatkin raksahommissa häärää! Molemmat ollaan välillä ylikuormitettuja ja yritetään painotella tässä arjen keskellä..löytää aikaa lapsille ja itsella ja meille kahdelle...välillä siinä onnistutaan.

Eilen kuitenkin olo oli taas ok. Tein ruokaa mummin tuomista perunoista ja hymyilytti pussistä löytynyt pottu :D

Sitä ei aina huomaa kuinka hyvä on yhdessä arjessa olla. <3

Uusi viikko ja uudet kujeet :D

4 kommenttia:

Minttu kirjoitti...

Onpas sydämellistä ruokaa, ;)
Eka kertaa täällä kurkkaamassa, ja täältähän löytyi kaunis blogi.
Ilmoittauduin heti lukijaksi. :)

Madison kirjoitti...

Heippa ihana,
Tuo söpö peruna tuo vähintäänkin jo hymyn huulille! Ainakin minulle tepsi.
Tsemppiä ja jaksamista sinne puurtamiseen. Olisiko hetkeksi työtauko hyvää. Viikko ilman mitään ylimääräistä tekemistä? Pystyisikö mies siihen, ehdotapa!
Rentoutua ja viettää aikaa perheen kesken. Kaikkea muuta kuin rakentamista. :)

Heidi kirjoitti...

Minttu: Tervetuloa. Kiitos :)

Madison: Heh eikö ookki söpis :) Niin tänään oli tauko kun meillä täällä kamala myrsky..ihan pelotti..hui! Mutta joo lepotauko on joskus ihan paikallaan <3

Miia kirjoitti...

Tuotahan se on. Remontti, rakentaminen. Vaikea on löytää aikaa riittävästi lasten kanssa touhuamiselle saati sitten parisuhteelle. Kun jo ihan perusarki monesti on hengästyttävää ja väsyttävää. Mutta juuri noista pienistä arjen hetkistä ja asioista saa voimaa ja tajuaa, että asiat on kuitenkin todella hyvin. Mukavaa viikon jatkoa sinne!