perjantai 30. syyskuuta 2011

Järkkäilyä ja askartelua


 Olen säilyttänyt aina Green Gaten keittiöpyyhkeiden mukana tulleet "hintalaput". En ole raaskinut niitä laittaa pois kun niin kauniita ovat. Olen niitä pitkään jo käyttänyt lahjapaketin päällä korttina ja nimilappuna misssä milloinkin.


  

Meillä tahtoo olla ongelmana..varsinkin esikoisen kohdalla, että pipot ja hanskat ovat aina hukassa aamulla eskariin lähdettäessä...ja eskarin jälkeen ne eivät tahdo löytää niille kuuluville paikoilleen. Nyt sitten otin ja järjestin ja samalla penkoin esiin hieman lämpimämpää lakkia, sukkaa ja hanskaa.
Liimasin"hintalapun" pinkkin pahviin ja piirsin siihen kuvan ,mitä kyseisessä laatikossa on..lisäksi eskari voi samalla harjoitella lukemista kun teksti on tavutettu. Leikkasin irti hieman reunusta jättäen. Kun tulivat lasten käyttöön niin päällystin kontaktimuovilla kestävämmäksi.Sitten paksulla parsin neulalla reikä läpi ja sama hintalapun nauha paikalle. Ja valmista!

Meidän tytöt tykkäs kovasti. Kuulemma nyt järkkäily ja tavaroiden paikoilleen laitto on takuu varmaan :D No...katsotaampas ;)

Viikon loppuja kaikille ja tervetuloa mukaan uudet lukijat!

1 kommentti:

Minttu kirjoitti...

Hauska idea! Kuka noita lappusia raaskii tosiaankaan roskiin laittaa. :)