maanantai 22. elokuuta 2011

Hei vaan! Pitkästä aikaa :)

Kesä se sitten meni. Blogia en ole jaksanut ja kerennyt päivittämään.Tässä yksi syyllinen :


Miehen ollessa "lomalla" ollaan paiskittu kuin hullut raksahommia. Tässä meille rakenteilla oleva pihasauna.
"Köhöm" ...olen jokaisen laudan itte maalannut...punaset, ja valkoset ja tuon mustan oven joka on  uusio käytössä( Oli ruskea ja todella kulunut). Pitkään väännettiin kättä miehen kans että minkävärinen pihasaunasta tulee. Mies halus harmaan, kelopuunvärisen ja minä perinteisen punamullan värisen. Lopulta kesälomamatkan aikana sain ylipuhuttua :D Katseltiin autolla ajaessa vanhoja pihapiirejä niiden kauniita punamultaisia rakennuksia ja kotiin palaattuamme oli mies rautakauppareissulla ostanut punamulta maalia. Olen iloinen :D Kova urakka oli. Ja tietty hidasta kun lapsille piti siinä sivussa myös jotakin hommaa keksiä ja ruokaa laittaa. Joskus tehtiinkin niin että laitettiin lapset nukkumaan ja lähdetiin kahdestaan viettämään sitä "laatu aikaa kahdestaan" minä maalasin ja mies naputtelilaudat paikalleen..ovi oli auki että kuuli jos jotaki sisällä oli...nukkuivat kuin tukit :) Sauna on nyt ulkoa nurkkapieliä vailla valmis. Seuraavaksi tehdään sauna ja pukuhuone. Tähän tulee myös semmonen kesähuone tai kamari..mikä lie..mut taidetaan ne tehdä sitten myöhemmin...

Niin joku varmaan ihmettelee että miksi me jotakin pihasaunaa väännetään kun monta vuotta vanhassa blogissa höpissyt "sitten kun yläkerta...sitä ja tätä"...mut nää laudat oli tiellä ja ettei ne homehdu niin naputeltiin ne paikoilleen ...niitä ei yläkerran tekoo tarvita :)
Yläkertaan on tavarat tilattu ja eiköhän sitä tässä päästä syksyllä tekeen kunhan sähkömies käy ensin tekemässä omat hommansa:)

Mukavaa alkanutta viikkoa! Eiköhän sitä taas kerkeä päivittelemään blogia kun arki koittanut ja esikoinen aloittanut eskarin...niin vaan kasvaa <3

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Ai, että pihasauna! Aivan ihana! Mä niin tahtoisin kans mutta tila loppuu kesken :D Täytyis saada isompi tontti mihin mahtuis ;) Voi teilläkin eskari alkanut, samaten meillä..niin se aika menee :) Oli kiva kuulla sinusta! Mukavaa viikkoa!

kisu kirjoitti...

Pihasauna kuulostaa hyvältä!
Mukavaa syksyä!
-kisu-