sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Viimeksi jäätiin tyttöjen huoneeseen. Ajattelin kertoa hieman yläkerran tyttöjen huoneiden sisustussuunnitelmista.

Esikoiselle (syksyn eskari) löydettiin tapetti jo viime talvena.  Hän ihastui niin yhteen... pinkkiin (tietysti!) . Minäkin tykkäsin kun se oli sopivasti vielä hyvässä alessakin :) Isoja perhosia vaalenpunaisella pohjalla...tosi hennon vaaleanpunainen.
Tarkoitus on että yksi seinä tapetoidaan ja loput maalataan tosi tosi vaalealla vaaleanpunaisella...melkein valkoisella.

Mallailin hieman mahdollisia tekstiilejä...verhoja,tyynyjä..päiväpeittoa...ehkä ei ihan just näitä mut jotain tämän tyylistä. Lattia tulee samaa kuin meillä nyt alakerrassa..onneksi sitä vielä sai! Valkoiset huonekalut.


Kun esikoiselle oli löydetty niin kaunis tapetti niin oli vaikea pikkusisarelle löytää yhtä kaunista. Samaa en halunnut, koska tämä esikoisen huoneeseen tuleva on niin jo koululaisen huoneeseen minusta. Alkoi "pikkusiskoperhostapetin" etsiminen :D

Sitten muistin että Laura Ashleyllä olin nähnyt kauniita lastenhuoneen tapetteja. Netistä olen kuvastoa selaillut. Siellä yksi oli heti suosikki...Bella Butterfly .Tilasin vielä varmistukseksi näytepalasen tapetista ja se on tosi nopeasti jo perillä.

Sitä olisi voinut tilata myös nettikaupasta. Mutta kun suunnitteilla oli reissu hyvän ystävän luokse alkukesästä niin samaisella reissulla minulla oli mahdollisuus käydä myös Laura Ashleyn liikkeessä. Siis miten ihanaa siellä olikaan. Tapetti rullat sain matkaani...ja monta ideaa lähti myös...ja seuraavan kerran ostoslistaan tuli muutama merkintä :)

Tässä pikkusiskon tapetti ja tekstiili mallailut
 
Tälläistä tunnelmaa ja tyyliä haen meidän tyttöjen huoneisiin. Meillä on ollaan prinsessoja henkeen ja vereen :D


Tällästä pikkusiskon huoneeseen ehdottomasti :) Söpistä...eikös?
-kuva otettu Laura Ashleyn kuvastosta- 

 
Ihanaa !!!
-kuva otettu Laura Ashleyn kuvastosta-

 Kun meidän tytöt näkivät tämän kuvan niin tämä listattiin heti äidin ompelulistalle...kallis meinaan on että itte täytyy tollanen varmaan väsäillä... Sisäleikkimökki.Mietin että jos joululahjaksi kerkeäis..hmmm...

                                                     -kuva otettu Laura Ashleyn kuvastosta-


Pirteää alkavaa viikkoa kaikille. Kiitoksia kaikille lukijaksi liittyneille..teitä on tullut ihan yht. äkkiä lisää. Minusta on aina mukva jos lukijaksi liittyneet kertoisivat itsestään jotain ;)

terkuin

3 kommenttia:

TiinaK kirjoitti...

Ihanan blogin löysin!
Hirmu kaunis koti teillä!!
Ihanaa jäädä seurailemaan touhujasi!

Jonna kirjoitti...

Mitä ihania rinsessamaisia suunnitelmia. Näyttää niin ihanalta!

Niina kirjoitti...

Voi miten ihania suunnitelmia!Molemmat perhostapetit on ihania!! <3