tiistai 11. syyskuuta 2012

Uusi valaisin ja valmis entisöity kaappi Yläkerrasta vaihteeksi kuvia...ja paluu rauhallisiin väreihin :)
Ostin ystävältä hänelle tarpeettomaksi jääneen valaisimen. Näin sen heti meidän yläkerran aulassa/ yläkerran olkkarissa. Sama kaunis kerman sävy kuin tapetissa :)
 Uusin valmiiksi saamani projekti on tämä iso, iso kaappi, jonka pelastin eräästä kaatopaikkakuormasta. Keskellä pariovet ja sivulla  2 ovea..yhteensä siis 4 :) ...eivät ole vielä kiinni. Helat ja lukkopesät pitää ostaa uudet. Vielä harkinnassa mitkä valitsen.

Väri on tikkurilan "höyry" , todella vaalea harmaa. Niin siinä käy kun meikäläinen lähtee ostamaan muuta kuin valkoista maalia :D...harmaako??? Ehkä olisi ollut tummempi parempi, mutta vaalean beideä seinää vasten näyttää harmaalle, vai? :DTarvittavaa säilytystilaa on mukava saada. Valokuvakirjat, lautapelit, kirjat, dvd-elokuvat ja ceedeet yms, yms...

Täällä on sairasteltu urakalla. Tylsää.

Toivotaan pirteää viikkoa kaikille :)

- Pauliina-


6 kommenttia:

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Hieno valaisin ja kaunis vanha kaappi! Tykkään :) Vaaleissa väreissä on se hyvä puoli, että niitä jaksaa katsella kauemmin ja saavat pientä piristystä muista värikkäistä jutuista jos sitä kaipaa. Räikeän värisiin kyllästyy ehkä nopeammin, jos ei sitten ole läpeensä kirkkaiden ja hallitsevien värien ystävä.

Heidi kirjoitti...

Tiina: Kiitos, Pari kertaa kaappia kunnostaessa, tuli sellainen olo että moottorisaha tänne ja heti ja kaappi polttopuiksi. Paksu, vanha maali joka väärin maalattu :( Mutta onneksi on luovuttanut :)

Jenna /GREYWHITEHEART kirjoitti...

Onneksi et luovuttanut, aivan ihana vanha kaappi ja mielestäni onnistunut värivalinta. Ottaisin heti omaksi! :) Kiva kun liityit lukijaksi!

Heidi kirjoitti...

Kiitos :) Kiva kun tulit vastavierailulle :)

mira kirjoitti...

Mahtava tuo kaappi :) Oikea aarre ja kaunis tuo tapetti :)

Heidi kirjoitti...

Mira: Kiitos :) Tapetti on mieluinen...sain vinkin täältä blogimaailmasta :) juri sellainen mitä haettiin :)

Kiva kun löysit tänne :)