tiistai 5. kesäkuuta 2012

"Pilvilinnani"Hei vaan pitkästä aikaa :) 
Ajattelin teille näyttää mikä ihana "pilvilinna" koristaa nyt meidän alakerran olohuonetta. Monta, monta vuotta tästä haaveilin tai oikeastaan jo pikkutyttönä :) Sopivan näköistä ja hintaista ei vaan tullut eteen. Tämän nähdessäni ajettiin meiltä täältä Pohjois-Pohjanmaalta Raumalle  talvella :D Oli siellä päin muutakin asiaa :) Pitkä matka kannatti...kiitos miehelle kun jaksoin :) Olisin halunnut puunvärisen, mutta olisi tämän puusohvan kohdalla olisi ollut liian iso projekti! Maalin väri on Jasmiini. Pehmeän valkoinen..sopii meille.

Sohva muoto on kuin "pilvi"
Vai mitä? :D

Jalat ovat liian pitkät. En ole raaskinut niitä vielä sahata. Mutta pakko kun on toooosi korkea ja vaikea päästä istumaan.

Lautashylly on 20€, kirpparilöytö...3vuotta sitten.Oli ennen mäntyinen. Hassu paikka sillä nyt...kun muut tavarat täältä muutti yläkerran olohuoneesee...mutta reikä seinässä niin jotain pitää keksiä tilalle jos otan pois. Otanko?
Jyskistä löytyi sopivan mittaiset, hintaiset ja vahingossa sopivan väriset patjat, kaksi päällekkäin. Ihan saman värinen kuin Lexintonin tyynyissä :)

Pitää nojatuolit löytää sohvan kaveriksi. Tämä olohuonen on tupa-keittiö. Eli varmaankin tuolit oltava helppohoitoiset...rottinkia olin ajatellut. Matto kriisikin meneillään. On niin valkoista nyt että väriä kaipaa ja meillä kaikuu!!! Juuttinarumattoa olen ajatellut...sottapyttyjä kun ollaan  niin ei valkeaa mattoa enää tähän huoneeseen...Todettu että ei menesty meillä :D
Kautta aikojen, mun lempiväri on ollut sininen. Ennen sitä oli meillä enemmänkin. Nyt sitä oli taas saatava. Näistä olisi tulossa puusohvalle jotain ;)

Ulkona näyttää kesälle , mutta vain +10...jospa se pian lämpenise :)

Lämpenevää viikkoa toivoen :)

16 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Ihana sohva. Mäkin haaveilen tuollaisesta, mutta meille ei kyllä mahdu, ei ainakaan kovin järkevästi. Tietäis sitten taas isompaa mööpleerausta ja vähän lampun paikkojen muutosta ja ja ja...

-Tuija-

Heidi kirjoitti...

Kiitos Tuija :) ..niinhän se on että kun yhden mööpelin tuo sisään niin koko huusholli menee uusiksi :D

Miia kirjoitti...

Ihana pilvilinna! Kelpais meillekin :) Upeita kuvia muutenkin!

Jenni kirjoitti...

Hei Pauliina!

Sinä löysit tiesi minun blogiini ja minä sinun =)

Oi mikä sohva!
Minä vielä(kin) haaveilen tuollaisesta!

Ja muuten, juuttimattoa voin lämpimästi suositella, minulla on niitä kodinhoitohuoneessa kaksi.
Ikeasta ostettuja ja passaisi vallan hyvin olkkariin!

Marie Josefine kirjoitti...

Tuo on ihanin puusohva mitä oon nähny! Tuollainen haaveessa saaha joskus meillekin.
Kauniisti istuu seinälle sohvan kaveriksi valkoinen lautashyllykkö, elä ota sitä poies :)

Heidi kirjoitti...

Voi kiitos Mari <3 Kauan sitä etsittiinkin :) Pientä fiksausta vielä kaipaa..ne jalat pitää lyhentää :)

Jonna kirjoitti...

Kaunis todellakin <3 Täydellinen! Niin kaunista teillä!

Ainosofia kirjoitti...

Onpa teillä kaunis koti <3

Sirkka kirjoitti...

Kauneimpia koteja mitä olen kohdannut on kotinne
aivan kertakaikkisen ihastuttava kokonaisuus!<3

Heidi kirjoitti...

Ainosofia: Voi kiitos <3 asutaan muuten samalla suunnalla ;)..tai siis me vähän etelämpänä ;)

Sirkka: Voi, kiitos kauniista sanoistasi. Oma haaveiden koti, rakkaudella itse pikku hiljaa tehty..oman näköistä

Tervetulua mukaa <3

Rouva Pulla kirjoitti...

Ihania kuvia! Taidan tulla teille ensi viikolla tuohon sohvalle istuskelemaan. Voidaan miettiä sitä mattokriisiä! :)

Fairy From The Forest kirjoitti...

Aivan ihana puusohva! Hakusessa ollut minullakin jokusen vuoden, ei tunnu tärppäävän sitten millään! Haenkin kupposen kahvia ja jään selailemaan ihanaa blogiasi syvemmälle :)

Unknown kirjoitti...

Kaunis pilvilinna. Olen itse maalauttamassa omaa pilvilinnaani valkoiseksi ja löysin kuvasi. Mietin juuri, että haluan sängyn vanhahtavan mutta puhtaan valkoiseksi. Onko tuo sävy Tikkurilan Jasmiini? Itse hieman pelkään että jos näyttää liian keltaiselta Paperi sävyisiä seiniä vasten ( Oletan vuokra-asunnon seinien olevan Paperi sävyä.) Tai seinien vastaavasti näyttävän likaiselta tuon puhdasta sävyä vasten. Sinun kuvissasi ei ainakaan onneksi näytä keltaiselta. Loppupaniikki iskee. Pitäisi päättää pääsiäisen aikana.

Heidi kirjoitti...

Hei, olen maalannut Tikkurilan maalilla kaikki huonekalut. Jos haluat vanhahtavan valkoisen osta listanvalkoista kalustemaalia. Olen sillä maalannut paljon. Pehmeä väri <3 Jasmiini on vähän kylmempi. Listanvalkoinen on edullista :-)

Unknown kirjoitti...

Kiitos paljon Pauliina! Voi olla, että se listanvalkoinen menee jo liian kermanväriseksi.
Teippasin juuri mallilapuista A4 kokoisen ja ainakin siinä näyttää lämpimämmältä kuin Paperi -sävy. Aika valkoinen kyllä on, mutta pidän siitä että ei varjossa näytä harmaalta kuten esim. Damasti, jota Tikkurilan värisuunnittelija suositteli harkitsemaan tuon Jasmiinin ohella.

Unknown kirjoitti...

Kaikkea ei tule ajatelleeksi ajoissa, mutta onko tuo Jasmiini kenties valkoisempi kuin lampaantalja? Toivottavasti, koska sitä efektiä haen. Aloin jopa miettiä että onko mun sittenkin maalautettava vielä kylmemmällä ja pehmennettävä sitten lampaantaljalla ja luonnonvalkoisin tyynyin. Kylmällä valkoinen vaan on helposti liian modernin näköinen, kun on vanha sänky. Onpa tämä nyt haastavaa:D