maanantai 7. toukokuuta 2012

Kuvia yläkerrasta...

Me ollaan nyt muutettu yläkertaan :)

Tästä portaita pitkin voitte kipittää kurkkimaan :D

Listaa sieltä ja täältä vielä puuttuu ja kylpyhuone ja pieni "pukeutumishuone" ovat vielä kesken.Eikä meillä ole vielä sähköjäkään..ompahan tunnelmallista :D

Porrasaukko paneloitiin jotta saatiin sujuvasti yhdistettyä ylä- ja alakerta toisiinsa(En saanut korjattu kuvasta kirjoitusvirhettä..sori :/ ).Alakerran aulan tepettia kun ei enää saanut. Paneli on samaa kuin katossa. Olisin halunnut ne maalata valkoisella, mutta ei ollut aikaa. Mutta nyt kun ovat paikoillaan niin sen voi tehdä myöhemminkin.Mutta se käy kyllä hyvin valkokuultolakattuihin porrasaskelmiin.

 The hirsiseinä oli ensin minusta todella tumma, mutta nyt olen siihen jo tottunut.Luo kodikasta ja lämmintä tunnelmaa. Hirret on tehty itse kaadetuista puista ja itse höylätyt ja itse käsitelty. Pellanauhaa laitettiin väliin. Siis meillähän on ihan itse tehty talo uutena eikä mikään hirsitalo! Aito oikea hirsiseinä kuitenski :D


 Aulasta tai yläolkkarista tuli melkoisen iso..yllätti minut. Nyt on sitten avaraa ja kaikuu. Tohon ikkunan eteen tulee luultavasti pöytä jonka päälle läppäri laitetaan
Ja tuohon kulmaukseen on työn alla iso vanha kaappi :)

Tyttöjen huoneiden ovet ovat heti edessä kun astellan portaita ylös.

Tapettia haettiin pitkään.  Kävin monta rautakauppareissua ja myyjät eivät osanneet minua neuvoa kun selitin minkälaista olin ajatellut. Sitten löysin ihana blogin. Villa Ainalan ja sain tapetti vinkin sieltä. Tilasin tapetit sokkona...heti 10 rullaa :o pikkasen jännitti kun olin vaan nettissä kuvan nähnyt tapetista :) Tapetti on luonnossa vieläkin parempi! Ollaan niiiiin iloisia siitä :) Oli hieman haastavaa vain laittaa, kun pientä kuvioita kohdistettavana :D
Tapetti on duron tapetti mallistosta.

 
Minun ja miehen makuuhuone on vastapäisellä seinällä, tyttöjen huoneiden kanssa.
Oven listat puuttuvat vielä ja jalkalistasta pikku pätkä myös. Sähkö  piuhoissa ei ole virtaa :)


Tänne kannettin alakerrasta sohva ja nojatuolit ja teeveetaso ja pari mattoa varastosta. Ei ole sisustettu muuten yhtään...ei verhoa , ei sisustustyynyä. Kovin pliisu vielä. Jotain väriä kaipaa. Ajan kanssa sitten laitetaan. Sohva on  telkkaritasoa vastapäätä.

Sitten meidän makkari.
Siellä on kans tuo yksi hirsiseinä tehoste seinänä (olohuone toisella puolella). 

Vanha ovisängynpääty tulee ihan eri tavalla esiin täällä kun on tuo hirsiseinä. Se on vähän niin ku sen kamu :) Ovi on suvun kesäpaikan vanha ovi.Joskus oli mielessä se maalata valkoisella, mutta onneksi en sitä tehnyt!
Höyrähdin tilaamaan Ellokselta uuden sähkynpäällispeiton. Muuten on samat tyynyt kuin ennenkin.
Meille tulee oma kylpyhuone ja sinne se tassuamme..<3  Kylppäri ja pukeutumishuone ovat noiden liukuovien takana. Ovat näin niin kuin samaa tilaa makkarin kanssa. Toinen voi istua tuolissa juttelemassa kun toinen on ammeessa ;)

Listat siinä rivissä odottava miestä kotiin töistä :)
 Kun ei ole sähköjä yläkerrassa, niin laitoin sitten kynttilälyhdyt yöpöydille. Meillä aurinko nousee siinä kolmen aikaan ja laskee illalla kymmenen aikaan.Että ei ainakaan lamppuja ole tarvinnut! Kun ei ole vielä verhoja, niin olen noita silmälappuja käyttänyt , että olen saanut nukuttua :)

Meidän vanhasta makkarista tuli työhuone ja vierashuone. Tyttöjen vanhasta, yhteisestä huoneesta tuli leikkihuone. On vähän niin kuin olis uuteen taloon muuttanut!Outoa vielä. Alakerran olohuone ja keittiö on todella avara nyt... siellä on muuten uusi puusohva jonka sain maalattua.

Elätään vielä muuton keskellä. Tavarat hakevat paikaansa. Jotain väriä kaipaan ympärilleni...sinivalkoista kesäksi ehkä???
Meilläki täällä pohojosessa on kevät! Krookukset kukkivat. Piha on haravoitu, mutta nurmi ei ihan vielä viherrä.Aurinko paistaa ..taidan keittää kahvit lähteä ulos nautiskelemaan!!!


Aurinkoista alkavaa viikkoa kaikille ja tervetuloa mukaan uudet lukijat <3

11 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Hienon näköistä! Tuo hirsiseinä on todella upea, tapetti hieno ja KAIKKI on niin kaunista <3

-Tuija-

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Näyttää tosi hyvältä :) Siis onko toi hirsiseinä vaan ulkonäön vuoksi vai onko se oikeen joku kantava seinä? Tykkään tosi paljon, tuo ihanaa vanhahtavaa tunnelmaa uuteen taloon.

Heidi kirjoitti...

Kiitos Tuija <3

Heidi kirjoitti...

Tiina: Kiitos. Hirsiseinä on vaan ihan koristeena :) Mieheni idea ja sai minut ylipuhuttua :) Hän osasi sen tehdä ja tiesi että ei tule liian raskas.

rouva pulla kirjoitti...

Ihanalta näyttää! :)

Ilona kirjoitti...

Ihana kertakaikkiaan, nuo hirsiseinät ovat todella kauniit. Jäin lukijaksi tänne jotta varmasti osaisin takaisin:)

Heidi kirjoitti...

Kiitos kiitos Ilona :) Tervetuoloa lukijaksi...mukavaa kun löysit tänne :D

Tuija kirjoitti...

Jottei aikasi kävisi pitkäksi, käyhän hakemassa blogistani vähän puuhasteltavaa...

-Tuija-

Teija kirjoitti...

Kiva kun kävit kommentoimassa, tulin vastavierailulle :) Teillä on tosi ihanaa siellä! Kaunis ja ilmeisen tilava talo? Mun siskolla on aivan samanlainen tunnelma niiden yläkerrassa, aivan kuin oisin katsellut kuvia heiltä.

Jään linjoille :) Mukavaa viikonloppua!

Kirsikka kirjoitti...

Kyllä näytti tapetti kauniilta - teilläkin:D. Ja muutenkin todella kaunista! Se hirsiseinä on IHANA. Sellaiset terkut miehelle, onneksi ylipuhui;).

Anonyymi kirjoitti...

Löysin tieni tänne blogiisi sattumalta ja niin kauniiksi on taloa laitettu, tuo hirsiseinä on ihana!

Mikä on muuten tuo talonne ulkomaali sävy? Kaunis! :)