tiistai 24. tammikuuta 2012

Väriterapiaa harmauteen!

Täällä ollaan taas!Onko ketään enää kuulolla? Me ollaan sairasteltu..kuumetta ja jne. Joulu ja Uusi vuosi  oltiin kokoajan sairaana ja sen jälkeen ollaan koko porukka oltu tosi väsyneitä! Muutamissa blogeissa olen vieraillut ja uusia blogituttavuuksiakin löytynyt :) Jospa sitä tässä taas kevättä kohden piristyisi kun valon määrä lisääntyy :)

Ostin itselle joululahjaksi nuo Lexintonin tyynyt.Kauan niistä haaveilin. Ovat oikeasti sisätyynyt, mutta minusta menee ihan sisustustyynynäkin. Untuvaa sisällä ja kiva sohvalla köllöttää pehmeiden tyynyjen välissä.

Näin joulun  jälkeen kun kaikki punaiset koristeet ovat poissa. Meillä on niin ankean väristä. Mietin mitä väriä lisäisin.

Olisi muuten takoitus tuo sohva myydä kun sain ostettua kauan haaveilemani puusohvan. On hyvässä kunnossa ja tyynynpäälliset koneessa pestäviä.Paljonkohan voisi pyytää? Olisko kiinnostusta? Oulun seudulla asutaan.

Kirpputorilla olen tehnyt kyllä värikkäitä löytöjä
 Naulakko tartui mukaan (12€) ja pussilakana (3€) viime viikon kierrokselta :) Selvästikkin väriä tarvitsen  tänne harmauteen :D ! Pussilakanasta tulis vaikka kiva kesäretkipeitto!

Hyllypaperia ostin eilen Tiimarista. Tarkoitus on kenkälaatikoita päällystä, niissä on sitten kiva tavaroita säilytellä.


Sain joulahjaksi kälyiltä molemmiltä Cath Kidsonia :) On tainnut tulla selväksi että täällä ollaan hulluina näihin ihaniin kukka -ja pilkkukuoseihin. Kirjassa on kivoja ompeluvinkkejä, suosittelen!

 Jos vaan  omaa aikaa tulee niin haluaisin kyllä jotain kirjan ideoista toteuttaa. 

Yläkerrassa mies rakentelee aina töiden jälkeen ja viikonloppuisin. Paljon sellaista "näkymätöntä" työtä että aikaa menee. Laitan sitten kuvia kun on jotain näytettävää :)

Mukavaa alkanutta viikkoa !


3 kommenttia:

TiinaK kirjoitti...

Kyllä täällä kuulolla ollaan :)
Aivan mielttömän löydön olet tehnyt kun tuon naulakon olet saannut!

Teillä on kyllä mielettömän kaunista!

Heidi kirjoitti...

TiinaK: Kiitos :) Ja kiva kun kuullolla vielä olit :) En tiedä naulakolle paikkaa, mutta eihän sitä sinne kirpparille voinut jättää. En tiedä maalaanko ja millä värillä...saas nähdä! tarvii kyllä nyt värejä enemmän kun kyllästyttää tuo ainainen valkoinen ja beige!

Jonna kirjoitti...

Täällä ollaa :) Ihanat värilöytöset oot tehnyt :) Terveempää vuoden jatkoa! Kurjaa sairastella..