keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Joulukuun 1.

..Köhöm :D ....did di di diii! Tästä se startaa joulukuu ja Villa Poutapilven eka joulukalenteri. Koetan kerätä tänne nyt melkein joka päivä :) Luvassa kaikenlaista pientä kivaa ;)
 

Viime viikonloppuna minulla oli luonani ihania harvinaisia vieraita. Vietettiin tyttöjen iltaa rauhallisissa merkeissä meillä pihasaunassa saunoen ja hyvää ruokaa syöden. Rakkaan(toisen heistä) ystäväni blogiin pääset tästä. Hän otti kuvia meidän illasta ja laittoi ne blogiinsa..minä en hoksannut. Ihana viikonloppu!

Viime vuonna haaveilin aina meille meilegin tonttukalenteria...mutta minusta ne ovat melkoisen kalliita. Siitä sitten intouduin tekemään ihan itte tonttukalenterin. Aina vaan kun aikaa kotitöistä ja lapsilta kerkesin. Sain kuin saikin sen viime jouluksi valmiiksi. Se ei ole mitään merkkiä, mutta RAKKAUDELLA omille tehty <3 Meidän joulu on aina ollut punainen. Ihailen koteja joissa valkoinen joulu, mutta omassa kodissa aina jouluna punaista siellä täällä.


Meillä ei voi laittaa kaikkia peketteja heti esille sillä huokutus on liian suuri ottaa monta heti kerralla :) Pikku hiljaa olen pitkin syksyä aina jotain pientä kalenteria varten laitellut.

Ihan itseäkin jännittää aamu että mitä tytöt sanovat tontun tuomisista  *< :-)

Ihanaista joulukuun ekaa päivää <3

Niin ja tervetuloa mukaan uuden lukijat <3

2 kommenttia:

Kirsi kirjoitti...

Ihana tonttu<3

Pionimetsän Tiina kirjoitti...

Miten söpö tonttu!! Ihanaa joulunodotusta sinne :)