keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Maata näkyvissä

En montaa kertaa aikaisemmassa blogissanikaan ole meidän lasten huonetta esitellyt. Syynä siihen että siellä ei monesti lattia ole näkyvissä. Nyt varsinkaan kun samaan huoneeseen on ahdattu 5vuotias ja 2vuotias. Ja leluja riittää. Yritän aina välillä laittaa jätepussiin ja varastoon kunhan neitien silmät välttää, mutta aina vaan kaaos! Tänään saatiin taas raivattua tilaa. Kohta se on varmaan taas samanlainen, siksi nappasin itelle muistoksi kuvan millainen sen toivoisin sen edes joskus olevan :D

Tykkään todella paljon noista peneliseinistä joiden päällä hyllylista. Sinne on kiva kerätä kaikkea "tärkeää".
Itte tehty pupu..Maileigin pupusta otettu mallia kaavaan. Korulippaat on täti tehnyt.

Tämä huone on oikean tilan ihme.  Klaffilipasto on kierrätyskeskus löyty.Siitä sai köyhtyä 30 €  Vaihdoin vaan vetimet ja valmis. Laatikoissa piilossa barbit,ponit,pelit ja piirustustarvikkeet. Postiluukku on tuolissa kiinni sinne olis tarkoitus aina laittaa säilytettävät piirustukset, mutta pöydällä ne kaikki sekasin lojuvat.


Pyykkinarulla on aina tämän hetkiset lempi pehmolelut. Tässä yhdistetty vaatekaappi ja lelukaappi ja kirjahylly. Kaapin päällä jemmassa tavaraa ja saavat ne pyynnöstä jos huone siisti :)

Pikkusiskon sänky on saatu tuttavilta. En ole jaksanut ruveta sitä maalailemaan, koska 2vuotias saa yläkerran huoneeseensa isosiskon sänkyn ja isosisko uuden.Ei ole unia ainakaan sängyn väri haitannut :) Molemmille sinne  yläkertaan omat uudet huoneet. Tästä nykyisestä tulee ensin leikkihuone ja sitten joskus pukeutumis ja minun ompeluhuone.
Nukkekoti sai sopivan korkuisen tason alleen kirpparilta löytyneestä tv-tasosta. Valkovahaa pintaan. Valmis tunnissa +kuivumisaika. Matkalaukut kätkee sisälleen kaikkea pikkuista...pikku legot ja petshopit ja Hello Kitty kokoelmat

 
Yläkerran huoneisiin on pikkuhiljaa tehty sisustussuunnitelmaa. Ihan harmittaa jättää tämä huone..niisk. Tapetit on jo valmiina. Pinkillä liljalla jatketaan:)

7 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Kaunis huone =). Tuttu juttu tuo sekamelska, meillä myös 5-vuotias neiti. Eilen illalla siivottiin huone ja uskomaton määrä tavaraa ja paperia meni roskiin (tosin neidiltä salaa).

-Tuija-

kisu kirjoitti...

Kauniilta näyttää! Ja kovin tutulta kuulostaa lastenhuoneen sekamelska. Samaa systeemiä olen käyttänyt itsekin:välillä lelut säilöön ja kun ne palautuvat hetken tauon jälkeen, ovat lapsille kuin uusia.

Kiva kuulla sinusta ja kiva että olet taas täällä! Mukavaa heinäkuun jatkoa!
-kisu-

Madison kirjoitti...

Pyykkinaru idea kyllä hauska nalleille. Muutenkin ihana huone ja lipasto saa huokauksia, mieletön löytö!
Olen miettinyt niin lukuisat kerrat kuinka itse sisustaisin lasten huonetta, toivottavasti pääsen vielä joskus sitä toteuttamaan.

Pauliina kirjoitti...

Tuija: Tervetuloa lukijaksi :)Ei mennyt kauaa kuvan ottamisen jälkeen kun huone oli sekaisen :D

Kisu: joo..avasin kokonaan uuden blogin kun entisen kanssa takkuili ja halusin aloittaa puhtaanta pöydältä :)Helteistö heinäkuuta :)

Madison: Ei muutakuin kirppareita kiertelemään. Siellä teillä päin niitä on vielä niin paljon parempia. Eka mä en löytänyt mitään , mutta sitten oppi katsomaan pöytiä eritavalla.

Toivotaan <3

Susanne kirjoitti...

Ihanalle näyttää. Tosi kaunis lastenhuone ja kaikkia suloisia tavaroita siellä.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä löysit tuota hyllylistaa?

Pauliina kirjoitti...

Rautakaupasta. Panelin päällä lauta,Tai samaa kuin pystypaneli, (mieheni osaisi tarkemmin kertoa..minä en), ja reunassa joku "viimeistely"-lista tai jotain 8-) Tuliko selvennettyä? Ei ole siis valmista hyllylistaa, se on itte tehty :)